Petie Bakker (46) werkt als fysiotherapeute in een gezondheidscentrum in Zeist. Samen met Just Schilder was ze al eens in Tibet maar ze ziet er naar uit om nog eens te gaan. Vooral de uitdaging om samen met de handbikers te gaan fietsen vindt ze fascinerend. Haar ervaringen met haar lichamelijk gehandicapte broer zullen daarbij van pas komen.
Marieke Campagne (38) is bedrijfspsychologe en heeft een eigen adviesbureau. Ze houdt van een uitdaging. Ze trekt regelmatig met volle bepakking de bergen in om één te worden met de natuur. Deze tocht naar Tibet ziet ze als een nieuwe uitdaging om samen met de handbikers grenzen te gaan verkennen.
In haar werk vindt ze die uitdaging ook: het onderzoeken van gedragingen van mensen. Ze zal tijdens de reis dan ook een belangrijke rol spelen bij het optimaal laten functioneren van het groepsproces.

 
  Lisette Lünnemann (26) heeft haar eigen fysiotherapiepraktijk in Sassenheim. Op sportief gebied is ze fanatiek roeister en staat ze regelmatig op de ski’s.
Ze is een ervaren reizigster. Dat doet ze niet altijd in haar eentje maar ze begeleidt ook vaak gehandicaptenreizen. Tijdens de reis zal ze de deelnemers fysiek begeleiden en daar waar nodig fysiek herstellen.

Irma Overbeek (39) is assurantiemedewerkster en er zijn nog maar weinig landen die zij niet heeft gezien. Bij veel van die reizen ging de fiets mee. Ze was al eens in Tibet in 2005 en raakte onder de indruk van het land en van de bevolking. Ze kijkt er dan ook naar uit om terug te gaan en om met de hele groep deze missie te volbrengen.  
  Marcel de Pauw (58) is een ervaren fietser. Hij heeft veel van Europa gezien maar was ook in Indonesië ( Bali/Lombok ) en Equador. Het Himalaya-gebergte is hem niet vreemd, in 1994 maakte hij een tocht van 800 kilometer door Noord-India.
De tocht van Lhasa naar Kathmandu voltooide hij al een keer in 2005 en die tocht maakte een verpletterende indruk op hem. Omdat hij die reis in een roes heeft beleefd en omdat hij zijn kennis graag beschikbaar stelt aan deze speciale reis gaat hij graag nog een keer.

Bart de Rode (58) is sinds 1979 cardioloog bij de Ziekenhuisgroep Twente. Het avontuur zat al vroeg in hem; hij maakte van 1977 tot 1993 een aantal reizen als scheepsarts op een zeilschip. Onder leiding van Just Schilder was hij al eens in Tibet en dit land maakte op hem een onuitwisbare indruk. Hij kijkt dan ook erg uit naar deze tocht.
Bart zal zich in de voorbereidingen bezighouden met de fysieke conditie van de deelnemers. Tijdens zijn reis kan zijn specialisatie wellicht van pas komen, hij heeft zich verdiept in hoogteziekten.

 
  Pim de Graaf (55) is vader van drie kinderen. Hij werkte lange tijd als huisarts en als tropenarts. Daarna verbond hij zich aan de wereldwijde organisatie Artsen zonder Grenzen. Momenteel is hij zelfstandig adviseur in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland. Hij komt beroepshalve regelmatig in China. In Tibet was hij al in 1996 toen hij samen met Just Schilder een fietstocht voltooide.
Hij ziet deze tocht als een sportieve en organisatorische uitdaging en zal uiteraard zijn medische kennis inzetten voor en tijdens de reis.

Petra van Beek (40) woont samen met Rick en heeft 2 kinderen. Ze is zelfstandig onderneemster en heeft daarnaast al aardig wat van de wereld gezien. Maar Tibet nog nooit. Ze is dan ook erg nieuwsgierig naar het hoogste land in het Himalaya-gebergte, haar inwoners en de geloof- en cultuurtradities die het land te bieden heeft. Dat wordt volgens haar een geweldige ervaring en bovendien een sportieve uitdaging.  
  Rob de Bruin (30) is een fervent mountainbiker, hardloper en squasher. Afgelopen najaar was hij in Tibet voor een trekking naar het Everest Base Camp. Onderweg daar naar toe ontmoette hij Iet & Just Schilder die hem warm maakte voor de Tibet by Handbike 2007 en de stichting Kiran Namaste. Z'n beroep is freelance editor/documentairemaker. Na de Film en Televisieacademie (2001) monteerde hij documentaireseries en documentaires voor de Nederlandse televisie. En in januari 2007 zijn de opnames gestart van zijn eerste eigen documentaire. Het is nu zijn grote passie om en zijn vak, en zijn fysieke capaciteiten in te zetten voor deze uitdaging, en uiteindelijk voor de stichting Karin Namaste.
Marianne Moor (43) reist niet voor de eerste keer af naar het Himalaya-gebergte. Ze heeft de omgeving al zo’n 10 keer bezocht. Het gebied heeft altijd haar grote belangstelling gehad. In 2004 heeft ze deze fietstocht volbracht met volle bepakking. Onderweg heeft ze bij Tibetaanse families gelogeerd en het Tibetaanse leven van dichtbij kunnen meemaken. Deze keer heeft ze een belangrijke taak: de catering. Verder zal ze Just bijspringen bij de logistieke uitdagingen die deze reis te bieden heeft.  

Life is short and the world is wide.
Simon Raven